top of page
17947498958132969.jpg

Permanente eyeliner

Een permanente eyeliner voor u ?

Mooi gedefinieerde ogen en subtiel aangebrachte make-up maken een enorm verschil voor het gelaat van een vrouw. Het is echter niet altijd evident om dit bekomen met gewone make-up. Dit bezorgt heel wat dames tijdverlies voor de badkamerspiegel of irritatie tijdens de dag, als het oogpotlood alweer snel verdwenen of uitgelopen is.

Een deskundig aangebrachte permanente eyeliner is een tijdsbesparende en aangename oplossing:  uw oogmake-up blijft steeds perfect op zijn plaats.

Dagelijks een oogpotlood gebruiken en zwart uitgelopen make-up behoort tot het verleden! zal ondervinden dat eens u uw permanente make-up gewoon bent, u deze niet meer zal kunnen missen! 

                  De volledige oogcontour

Het mooiste resultaat wordt doorgaans verkregen bij een volledige oogcontour, m.a.w. indien zowel boven als onder het oog een lijntje gepigmenteerd wordt. Dit zal dit uw ogen een mooie, sprekende look geven. Enkel een onderlijntje plaatsen zou ik persoonlijk niet altijd aanraden: dit laat uw ogen optisch naar beneden zakken. Het is  net de bedoeling om een liftend en verjongend effect te bekomen. Bovendien komen de ogen vaak mooier afgewerkt over wanneer er ook tussen de bovenwimpers een lijntje of schaduw wordt geplaatst.

17849176333845754_edited.jpg

Enkele troeven van permanente eyeliner:

 • Perfect voor alle dames die zich dagelijks maquilleren aan de ogen

 • Geen `naakte` ogen meer, zoals bij dames die heel korte, weinig of bijna onzichtbare wimpers hebben

 • U kan gaan werken, uitgaan, sporten, douchen, zwemmen, huilen, de regen trotseren, .. zonder zwart uitgelopen ogen

 • U staat stralend op `s ochtends dankzij permanente make-up. Indien u bij gelegenheid uw ogen extra wilt opmaken, hoeft u enkel over uw lijntje heen te tekenen, want de perfecte vorm heeft u al.  

 • Indien u een bril of lenzen draagt, is het vaak moeilijk om uzelf mooi te maquilleren

 • U heeft niet het geduld of talent om make-up aan te brengen

 • Bij overgevoelige of waterige ogen of allergische reactie op gewone make-up biedt permanente make-up de oplossing

 • Dankzij uw mooie permanente make-up krijgt uw zelfvertrouwen een boost!

18016962751510473.jpg

      De wimperinvulling - zeer natuurlijk resultaat

Dit zijn kleine stipjes die tussen uw eigen wimperhaartjes gepigmenteerd worden. Daardoor krijgt u vollere wimpers en een intensere blik, zonder zichtbare make-up. Bij een eyeliner wordt er zowel tussen als boven de wimpers gepigmenteerd, en is een strak lijntje zichtbaar.

 Voorzorg: 

 • Indien u lenzen draagt, moet u deze uitnemen voor de behandeling en neemt u best uw bril mee op de afspraak. Er wordt geen eyeliner gezet met lenzen in de ogen.

 • Gebruik géén alcohol, aspirine of cortisone medicatie de dag voor en de dag zelf van uw permanente makeup behandeling!

 • Laat geen botox injecties plaatsen in het gezicht, de eerste paar weken voor of na een permanente make-up behandeling. Dit kan het resultaat van de permanente make-up beïnvloeden.

 • U mag geen wimper extensions hebben op moment van plaatsen eyeliner. Extensions bemoeilijken de pmu behandeling, alsook kan de hygiëne tijdens de nazorg niet gegarandeerd worden. Eens de eyeliner volledig genezen is, en  liefst niet eerder dan 3 weken na de behandeling, mogen weer extensions op de wimpers geplaatst worden. Indien u te snel extensions plaatst of andere producten op een genezende eyeliner aanbrengt, is de kans reëel dat u een ontsteking op de oogleden krijgt, door het niet goed opvolgen van de hygiëne maatregelen.

 • Eerst wordt met de hand de juiste vorm, dikte en lengte voorgetekend en bepaalt u mee wat voor u perfect is. Zodra de voorgetekende eyeliner klaar is, wordt door mij een plaatselijk verdovende zalf aangebracht op uw ogen. U kan nu 20 minuutjes uw ogen sluiten en relaxen tot de verdoving ingewerkt is. Dan kan gestart worden met pigmenteren. Afhankelijk van welke eyeliner behandeling u kiest,  rekent u ongeveer 2 uur voor een afspraak.

 • Het is niet aan te raden om het natte deel van het onderste ooglid te tatoeëren, er wordt enkel tussen de wimperrand gewerkt

 • Een zwarte eyeliner blijft het langste zichtbaar in de huid. Waarschijnlijk is deze na 3 jaar nog goed zichtbaar. Hoe lichter de eyeliner kleur, hoe sneller de kleur vervaagt uit de huid. Het is mogelijk om blauwe, groene en bruine tinten op de eyeliner te gebruiken, maar weet dat deze kleuren veel lichter en minder goed zichtbaar genezen in de huid.

 Nazorg: 

 • Direct na de behandeling en de dag nadien kunnen uw ogen licht gezwollen zijn. Dit is normaal en trekt vanzelf weer weg. U krijgt van mij een speciale nazorg zalf die het genezingsproces bevordert en het beste resultaat garandeert.  Gebruik hiervoor een wattenstaafje (niet met uw vingers) om een klein beetje zalf dun aan te brengen op uw eyeliner.

 • De volgende dagen kan uw eyeliner wat jeuken en lichtjes vervellen. U mag zeker niet krabben of de korstjes losprutsen, want daardoor kan de kleur loskomen. Om uw kleur mooi te laten hechten in uw huid vermijdt u zeker om de eerste week te zwemmen, overmatig zweten door sport of sauna, zonnebank, blootstelling aan de zon en make-up aan uw ogen te dragen. Zweten zorgt ervoor dat de huidporiën open gaan, waardoor het pigment uit de huid kan verdreven worden.

 • Indien u na genezing van uw eyeliner nog wat extra kleur wilt toevoegen of u merkt dat er een kleine bijwerking nodig is, dan kan u een controle afspraak inboeken (telefonisch of online) om deze aanpassingen uit te voeren. Een kleine bijwerking kost 50 euro en duurt afhankelijk van wat er precies nodig is, een half uurtje tot een uur. Indien u de vorm wilt verbreden of extra schaduw of kleur wenst, komt daar een meerprijs bij. Hou rekening mee dat er opnieuw verdovende creme zal gebruikt worden, en dat u opnieuw de juiste voor- en nazorg dient op te volgen voor een vlotte genezing van uw eyeliner.

bottom of page