top of page

Laat uw lippen stralen!

Mooi gevormde en natuurlijke uitziende lippen,

op elk moment van de dag, en bij elke gelegenheid!

Permanentemakeuplippen

Een mooie glimlach en een mooie mond speelt een grote rol bij de eerste indruk die we van iemand hebben. Jammer genoeg hebben we niet altijd de mooie volle en blozende  lippen die we graag zouden willen. Permanente make up doet uw lippen er echt op hun best uitzien, zonder dat iemand zal opmerken dat u permanente make-up heeft laten zetten. Bedenk eens hoe fantastisch het is om jezelf elke dag in de spiegel te zien met uw lippen op hun mooist, prachtig gevormd en natuurlijk getint. 

Met uw inspraak teken ik eerst de perfecte vorm voor uw lip met een potlood in. Voor we tot de pigmentatie overgaan, laten we de speciale verdovende zalf een 10 tal minuten rustig inwerken zodat de behandeling voor u confortabel blijft. Ook tussen het pigmenteren door worden uw lippen met een speciaal daarvoor voorziene vloeistof bijverdoofd indien nodig. 

Er zijn verschillende mogelijkheden bij de lip behandelingen:

U kan kiezen om enkel de contour van uw lip te accentueren. Vindt u dit niet genoeg, dan kan u voor de Lip Blush kiezen, waarbij niet alleen de contour van uw lip maar ook het buitenste deel van uw lip ingeschaduwd wordt.  Wenst u liefst uw volledige lip in te kleuren, dan kiest u voor de Full Lip behandeling. 

 

Uw lippen komen mooier en voller uit, met evetueel gecorrigeerde vorm indien uw lippen niet gelijk van vorm ofwel zeer dun zijn, alsook lippen waarvan de kleur is vervaagd (o.a. door het verouderen). Fijne rimpellijntjes of kleine littekentjes worden gecorrigeerd en zijn veel minder zichtbaar. Ook bij de iets oudere dames heeft een full lip behandeling vaak een zeer mooi resultaat!

 

Het dagelijks bijtekenen en voortdurend bijwerken van uw lippen via lippenstift is niet nodig, voor die mooi verzorgde look. Uiteraard kan u nog steeds een extra vleugje lipstick of lipgloss aanbrengen, uw lipstick blijft langer zitten en uw opgemaakte lippen zullen er extra stralend uitzien!

🌹 Nude pink lips 🌹 ➡ Foto's direct na
  • Corrigeren van ongelijke lippen of verbeteren van uw lipvorm

  • Opnieuw kleur geven aan bleke of vale lippen (o.a. door veroudering)

  • Geen uitlopende of snel vervagende lipstick meer na het eten en drinken, uw lippen zien er steeds tip top verzorgd uit

  • Kiss-proof en smudge proof na het eten en drinken/zoenen/sporten/zonnen/...

  • Zeer dunne lippen er voller doen uitzien 

  • Verdoezeldt fijne lijntjes, plekjes of littekentjes rond de lippen

bottom of page