top of page

Krijg de mooiste wenkbrauwen,
elke dag opnieuw!

17974826887097588.jpg

Bel vrijblijvend 0494 92 00 26 of stuur een smsje
voor al uw vragen of maken van een afspraak


 U kan bij mij terecht voor de meest natuurlijk uitziende en langst blijvende permanente makeup techniek voor de wenkbrauwen! Prachtige wenkbrauwen plaatsen is echt mijn specialiteit! Uw gezicht is zeer kostbaar en kan u niet verstoppen. U hoeft geen schrik te hebben van te zwaar of te donker geplaatste wenkbrauwen! U zal complimenten krijgen dat u er zo goed uitziet, zonder dat er meteen naar de wenkbrauwen wordt gekeken.

Wenkbrauwen zijn het meest bepalende kenmerk van het gezicht. Ze bepalen de algemene indruk van uw gelaat, benadrukken uw ogen en accentueren uw expressie. Mooi gevormde, symmetrische wenkbrauwen doen uw gezicht er veel eleganter en jonger uitzien.

Heeft u hele lichte of bijna geen wenkbrauwen meer en tekent u vaak uw wenkbrauwen bij met een potlood? Heeft u voldoende wenkbrauwen maar u wilt een mooie en elegante vorm, en liftend effect bekomen? U heeft misschien ongelijke wenkbrauwen of ontbrekende haartjes door een litteken? 

 

Met permanente make-up zien uw wenkbrauwen er steeds perfect uit bij het opstaan, na een douche, na sporten, een actieve dag op het strand, een avondje uitgaan, enz...

Uw eigen wenkbrauwen worden zoveel mogelijk behouden,

enkel bijgeepileerd op plaatsen waar er teveel haartjes staan. 

Duur van de behandeling = ongeveer 2,5 a 3u (inclusief consult, voortekenen en nazorg uitleg)

Hairstroke techniek 

Bij hairstroke wenkbrauwen worden fijne haartjes tussen uw eigen haartjes gepigmenteerd. Dit geeft een zeer mooi effect van echte wenkbrauwehaartjes. Deze techniek is ideaal om bijvoorbeeld ontbrekende plekjes op te vullen waar uw weinig of te veel geëpileerde wenkbrauwen heeft, of uw wenkbrauwen een `lift` te geven door aan uw hoogste punt hairstrokes bij te plaatsen. Door de nieuwe gelifte wenkbrauwvorm ziet uw gezicht er heel vaak jonger en frisser uit. Er kan ook gewerkt worden met haartjes in combinatie met licht inschaduwen voor een nog voller effect. 

 

Hairstrokes genezen het mooist op een droge, niet al te vette huid. Ook bij ietwat oudere dames met een rijpere huid genezen hairstrokes vaak heel mooi. Heeft u een zeer vette huid met grove poriën, dan raad ik eerder een mooie poederwenkbrauw of een Ombre brow aan. Ik geef u hierover graag meer uitleg tijdens een consultatie. Er wordt rekening gehouden met uw gezichtsvorm, huidtype, haar- en wenkbrauwkleur alsook uw eigen voorkeur, om zo de ideale wenkbrauwen voor u te bekomen. Om steeds uw wenkbrauwen mooi op punt te houden, raad ik een jaarlijkse opfrissing aan, om de vervaagde haartjes weer hun volle kleur en vorm terug te geven. U betaalt dan een goedkoper klanten tarief, zie prijzen pagina.

Hairstrokes

17912052763463276.jpg

Schaduw techniek 

Bij poeder effect worden uw wenkbrauwen met kleur ingeschaduwd, waardoor uw wenkbrauwen een zacht ingepoederd effect krijgen. U kan dit vergelijken als wanneer u met een potlood uw wenkbrauwen zacht inkleurt. Poederwenkbrauwen kunnen zowel heel zacht als meer uitgesproken gezet worden, afhankelijk van uw eigen wensen.

 

De eerste dagen na behandeling is de kleur altijd veel intenser. Dit is normaal en trekt na 2-3 dagen weg. Binnen de week zullen dunne velletjes/korstjes loskomen van uw wenkbrauwen, en zullen uw wenkbrauwen er eerst weer veel lichter uitzien! Nadien komt de kleur weer meer terug en na 2 a 3 weken kan u de effectieve en blijvende kleur van uw brows bewonderen. Tijdens de 2de behandeling breng ik waar nodig nog wat extra kleur aan, dit neemt vaak niet zoveel tijd in beslag, en is bij sommige klanten zelfs niet altijd noodzakelijk. Toch zie ik u graag terug in mijn salon zodat ik uw wenkbrauwen en mijn werk even kan controleren. Ik raad u aan om 1 keer per jaar uw pmu eens even te laten bijwerken, zodat uw wenkbrauwen er steeds op hun best uitzien. Dit steeds aan een verlaagd klanten tarief uiteraard.

18052032373312803.jpg

3D - Hairstrokes

Deze techniek combineert het pigmenteren van fijne haartjes met het inschaduwen. Dit geeft vak het mooiste en meest complete effect, vooral om bijvoobeeld een oude wenkbrauw tattoo te bedekken, of om een mooie volle dimensie te geven aan de gepigmenteerde fijne haartjes. Eerst worden de haartjes gepigmenteerd, waarna met een een iets lichtere kleur een extra schaduw effect gecreëerd wordt.

Hairstroke wenkbrauwen close-up__#hairst

Bovenstaande foto`s zijn gemaakt direct na de behandeling.

Na 1 week na de genezing zien deze wenkbrauwen er ongeveer 30 a 40 % zachter  uit.

Ombre wenkbrauwen

Bij de Ombre wenkbrauw wordt een natuurlijk poedereffect van licht naar donkerder gecreeerd via een specifieke techniek. De ombre wenkbrauw ziet er altijd zeer natuurlijk uit en is amper van echte wenkbrauwen te onderscheiden! Deze techniek is zeer geschikt voor mensen met een wat vettere huidtype met grove poriën, voor wie de hairstrokes misschien niet altijd ideaal zijn. Er wordt een zacht poedereffect tussen uw eigen wenkbrauwhaartjes gemaakt, waarbij we uw wenkbrauwen een mooiere vorm geven en ze er na genezing heel natuurlijk en voller zullen uitzien.

 

Ik raad gewoonlijk 2 behandelingen aan om het mooiste resultaat te verkrijgen.  Soms hebben de wenkbrauwen reeds na 1 behandeling een perfect resultaat. Dan is de bijwerking amper nodig, of zo gebeurd! Na de eerste behandeling zullen de wenkbrauwen enkele dagen vrij donker zijn. Dat is bij iedereen zo. Tussen de 5 en 10 dagen zijn de meeste velletjes/dunne korstjes verdwenen en na een 3 tal weken ziet u de uiteindelijke kleur van uw brows. De prijzen van alle behandelingen en eventuele bijwerkingen vindt u op de prijzenpagina

18019099123108455.jpg
17974826887097588.jpg

HEEL VEEL FOTO'S VAN MIJN EIGEN WERK KAN U BEKIJKEN OP FACEBOOK EN INSTAGRAM!!

Facebook:  Permanente Make-up Erika Goessens

Instagram: @pmu.erika

bottom of page