top of page

Algemene voorwaarden bij het maken van je afspraak voor  permanente makeup

Bij het maken van een nieuwe afspraak zal steeds een voorschot gevraagd worden. Dit voorschot dient meteen bij vastleggen afspraak overgeschreven worden op het rekeningnummer BE 68 3770 7929 72 34. Dit voorschot dient ter bevestiging van je afspraak. Het resterende bedrag kan je de dag van je afspraak in het salon betalen. Indien er geen voorschot wordt ontvangen binnen de week na vastleggen van je afspraak kan je afspraak geannuleerd worden. Stuur bij voorkeur zelf een bewijs van betaling van je voorschot, ter bevestiging van jouw afspraak! Twijfel je over welk bedrag je als voorschot dient over te schrijven, stuur dan even een berichtje naar 0494 92 00 26.

Een voorschot wordt in geen enkel geval terugbetaald. Indien je afspraak door ziekte of andere belemmering niet kan doorgaan, en je verwittigt tenminste 48u vooraf, kan je je betaalde voorschot binnen de 6 maanden gebruiken als voorschot voor een nieuwe afspraak, ofwel voor aankoop van producten in het salon. Indien je niet binnen de 48u laat weten dat je afspraak niet kan doorgaan, of indien je niet komt opdagen op je afspraak, of je komt te laat zodat de behandeling niet meer kan doorgaan, vervalt het betaalde voorschot ter compensatie van de verloren tijd die voor jouw afspraak werd gereserveerd. ​

 

Indien je je afspraak vergeten bent of niet komt opdagen, en je wil een nieuwe afspraak maken, dien je het volledige bedrag vooraf over te maken op het bovenstaande rekeningnummer, bij het vastleggen van een nieuwe datum.

Lees goed de voor en nazorg van je gewenste behandeling na voor je een afspraak vastlegt. Op de website vind je veel nuttige info terug over waar je dient rekening mee te houden.  Indien jouw afspraak niet kan doorgaan door een foutieve voor-verzorging, bijvoorbeeld gebruik van botox of antibiotica vlak voor de behandeling, ben je je voorschot kwijt!

Bij wimperextensions is het NIET mogelijk om een eyeliner te laten zetten! Gelieve deze twee weken op voorhand te verwijderen. Indien je met wimperextensions de behandeling wilt ondergaan, zal ik de afspraak moeten annuleren. Het voorschot wordt ingehouden ter compensatie voor de vrijgehouden uren voor jouw behandeling.

Heb je vragen?

Aarzel niet en neem dan contact op met mij op 0494 92 00 26
info@erika-pmu.com

Aansprakelijkheid

Permanente make-up Erika Goessens kan niet aansprakelijk worden gesteld indien een klant de adviezen niet correct heeft opgevolgd of onjuiste informatie heeft verstrekt. Ik, Erika Goessens, ben niet aansprakelijk voor alle soorten neveneffecten die kunnen ontstaan na het zetten van permanente make-up. Je bent als klant volledig zelf verantwoordelijk voor de juiste voor en nazorg en het vermelden en indien mogelijk vermijden van contra indicaties of allergieen wanneer je een permanente make-up behandeling door mij laat uitvoeren.

Leeftijd

Permanente make-up kan je laten plaatsen vanaf 18 jaar. Vanaf 16 jaar is mogelijk mits toestemming van ouder(s)/voogd. Deze dient aanwezig te zijn tijdens alle behandelingen.

bottom of page