Contact:

Permanente Make-up Salon

Erika Goessens

Lalouxlaan 17

(voorheen dokterspraktijk)

8670 Koksijde

0494 92 00 26

Voor het inplannen van een pmu behandeling, wordt dit bij voorkeur telefonisch gedaan op mijn rechtstreeks nummer: 0494 92 00 26. Er komt meestal een woordje uitleg bij kijken, wat minder vlot gaat om via email uitleggen. kan  Ik geef u met plezier meer info en en antwoord op al uw vragen.

 

Indien ik met een pmu behandeling bezig ben, kan ik niet altijd meteen mijn telefoon beantwoorden.

Spreek gerust een berichtje in, probeer nog eens op een later tijdstip te bellen of stuur mij een sms berichtje, met vraag om u terug te bellen; Ik neem dan zo snel mogelijk terug contact op met u. Voor (niet dringende) vragen kan u via onderstaand formulier een mailtje sturen, wegens drukte worden deze niet dagelijks beantwoord. Dank voor uw begrip, en hopelijk tot binnenkort!

Naam *

E-mailadres *

Telefoonnummer

Bericht

Het salon is zeer centraal en toch rustig gelegen, met parkeermogelijkheid in de Lalouxlaan (GR_-gratis parkeren op weekdagen in de winter; betalend in het weekend, vakantieperiodes en zomer. Komende van het rondpunt in Koksijde bad (de Carwash), rijdt u de Zeelaan in  - de winkelstraat van Koksijde -  en neemt u de 1ste straat linksaf thv. de Hypnos slaapwinkel. Het salon bevindt zich dan een 100 tal meter verderop aan uw linkerkant.