top of page

1 OP 1 PERFECTIE TRAINING:“WATCH & LEARN ”

Heb je reeds een degelijke basisopleiding PMU achter de rug maar heb je nog moeite met bepaalde handelingen, of nog niet de genezen resultaten die jij of je klanten verwachten? Wil je graag jouw werk perfectioneren? Ben je reeds aan het werk maar ondervind je bepaalde terugkerende problemen bij het uitvoeren van de behandeling? Hoe vermijd je zwelling, trauma en krijg je mooi genezen resultaat zelfs op moeilijkere huid? Wil je graag leren hoe je prachtige Smokey Eyeliners of heel naturelle Ombré wenkbrauwen maakt voor jouw klanten?

 

Wil je graag de kwaliteit van je werk verbeteren, zodat de aanvragen van nieuwe klanten vanzelf binnenstromen? Ik kan je daarbij helpen! Tussen mijn drukke werkagenda, organiseer ik op regelmatige basis 1 op 1 private perfectie trainingen. Dit kan zowel op jouw eigen vertrouwde locatie als in mijn salon. Ik plan de hele dag in om jou meteen in de praktijk, al mijn kennis en ervaring door te geven, zodat jouw niveau in permanente make-up merkelijk zal verhogen! 

** Niet voor Starters **Ervaring met machinaal plaatsen van pmu is noodzakelijk.

Privé training permanente make-up

Je kan kiezen tussen werken op 1 model of werken op 2 verschillende modellen op 1 dag. Indien je kiest voor 1 model starten we rond 9u en eindigen we rond 13-14u. Als je kiest om op 2 modellen te werken, starten we ook om 9 u en zullen we de dag rond 18u-18u30 beëindigen.

 

Je mag zelf je eigen modellen voorzien, op deze manier kan je ook een vergoeding aan jouw model vragen, waardoor jouw opleiding ook een stukje goedkoper wordt. Het kiezen van een geschikt model is van belang voor de opleiding, kies iemand op wie je kan rekenen, die zeker aanwezig zal zijn op de afspraak, en bijvoorbeeld iemand die nog geen permanente make-up heeft, indien je vanaf de basis wilt gaan werken. 

Opleiding permanente make-up lippen
Aanvraag prijs en vrije data privé training:

Bedankt voor het indienen!
We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

bottom of page